09159198001
info@poshe.ir
شیوهٔ پختبادمجانها را سرخ میکنیم. پیاز را جداگانه در قابلمه خرد کرده، آن را کمی تفت میدهیم. گوشت خام را به پیاز میافزاییم و با هم آن را خوب تفت میدهیم. نمک و زردچوبه را به آن میافزاییم. چهار پیمانه آب را نیز به آن میافزاییم و درب قابلمه را می
کتاب اموزش پخت کیک و دسر متشکل از 523 صفحه در قالب pdf
آموزش آشپزی . که شامل تمام غذاهای ایرونی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب میباشد
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است. این سایت در ستاد سازماندهی ثبت شده است.