مقاله تغذیه کودکان هر موجود زنده براي رشد و ادامه زندگي و انجام اعمال حياتي لازم، احتياج به جذب مرتب موادي بنام غذا دارد، غذايي كع انسان مصرف مي كند بايد از موادي مانند چربي، لگوسيد، پروتئين ، ويتامين و آب تشكيل شده باشد. از غذاهايي كه روزانه مصرف مي كنيم انرژي بدست مي آيد .بطور معمول 50 تا 60 درصد
دانلود پاورپوینت ریز مغذی ها چیست ريزمغذيها شامل ويتامين و املاحميباشند كه در مقايسه با كربوهيدراتها،پروتئينها و چربيها به مقادير جزئيبراي فرآيندهاي متابوليكي بدنضروري هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها
تحقیق مقاله ساختار مغز استخوان ساختار مغز استخوان از دو جهت مورد بررسي قرار ميگيرد: 1) تراكم سلولي: مغر استخوان يك نوزاد تماماً از سلولهاي خونساز تشكيل شده است. با افزايش سن سلولهاي چربي نيز در مغز استخوان جايگزين ميشوند. به طوري كه در يك فرد بالغ طبيعي 50 درصد از كل سلولهاي مغز استخوان را سلولهاي
مقاله فیزیولوژی متابولیسم تمرينات استقامت معمولاً توانائيهاي ماهيچه اي شما را براي متابوليم چربي افزايش ميدهد ولي مقداري چربي زماني كه مي خواهد تبديل به انرژي مورد نياز شما شود تجزيه نشده باقي مي ماند. وقتي در يك دور Km10 مي دويد، چهار برابر تلاش ممكن خود را در برابر يك مسابقة km40 دوچرخه سواري انج
مقاله کاربرد میکرو ارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی شيرامولوسيون پيچيدهاي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزههاي متفاوتي دارند و ب
طرح توجیهی بسته بندی روغن نباتی روغن نباتي به عنوان يكي از كالاهاي اساسي در الگوي مصرف غذايي ، اهميت و نقشي ويرژه دارد . روغن هاي خوراكي و بطور كلي چربي ها ، يكي از سه مواد اصلي غذايي مورد نياز بشر را تشكيل مي دهند كه به لحاظ ميزان توليد انرژي در بدن به ازاي واحد وزن ، از ارزش بيشتري نسبت به پروتئين
طرح کارافرینی بسته بندی روغن نباتی اجزاي روغن ها و چربي ها كه براي تغذيه مفيد و مناسب هستند تركيبات نسبتا ساده گليسيريدها مي باشند از آنجائيكه در تركيب روغن ها اجزاء زيادي مانند اسيدهاي چرب ، پروتئين ها ، كربوئيدراتها ، ويتامين ها و تركيبات معدني مانند كلسيم و فسفر موجود مي باشند لذا صنعت روغن را به
مقاله تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار فرآيند توليد اين شركت بدين ترتيب مي باشد. ابتدا پس از دريافت شير از واحد پاستور مي گذرد. در اين واحد پس از غربال گيري تنظيم چربي آن توسط دستگاههاي مخصوص به واحد ماست بندي منتقل مي شود. در اين مرحله شير در مخازن 5 تني و 10 تني تسيم بندي مي شود. اين
طرح توجیهی تولید غذای کودک ظرفیت تولید 500 تن یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 در
مقاله چاقی و اضافه وزن و بررسی رابطه بین درصد چربی با میزان فعالیت بدن در سالهاي اخير درك اهميت توزيع چربي، به ويژه چربي شكمي به عنوان عامل خطرزا براي بسياري از بيماري ها و مرگ و مير ناشي از آنها مورد توجه پژوهشگران بوده است. يافته هاي پژوهشي نشان ميدهد كه چربي درون شكمي يا احشايي، بيش از چربي زي