فایل های کد کاربری 1712

  • جنبه‎های کاری و تغذیه‏‎ای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی

    جنبه‎های کاری و تغذیه‏‎ای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی

    تا کنون هیچ‎گونه مقاله مروری که به بحث جامعی درباره ویژگی‎های کاری و همچنین ارزش‎های تغذیه‎ای تمامی هیدروکلوئیدهای غذایی بپردازد، وجود ندارد. این مقاله به ارائه ویژگی‎های اساسی هیدروکلوئیدها پرداخته و به‎طور خاصی موارد کاربرد آنها را در مواد غذایی گوناگون مورد تاکید قرار می‎دهد.

    دسته بندی فایل: کارآفرینی
    33٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi