ایالات متحده آمریکا در طی 30 سال اخیر با روند رو به رشد مشکل اضافه وزن و چاقی مفرط روبرو بوده است. مطالعات و یافته های صورت گرفته نیز گواه مسلمی بر ارتباط چاقی وبروز بیماریهای قلبی- عروقی میباشد. در حال حاضر مصرف درشت مغذیهایی[1] نظیرچربیها...
برای انجام مراحل مختلف اکتشاف مواد معدنی، نفت، گاز، آب و همچنین به منظور بررسی و مطالعه خصوصیات سنگ شناسی و کانی سازی لایههای زیرزمینی یک منطقه به حفاری میپردازند.طی ادوار گذشته که انسان نیاز به تحقیق بیشتر در اعماق زمین...
امروزه هيدروكلوئيدها، يكي از افزودنيهاي رايج در صنعت نانوايي ميباشند. صمغها، هيدروكلوئيدهايي هستند كه با جذب آب سبب افزايش ويسكوزيته و در نتيجه پايداري برخي از سيستمهاي غذايي ميشوند. علاوه بر اين، بكارگيري آنها در مواردي اجازه ميدهد كه بتو...
در این تحقیق به موارد ذیل پرداخته شده است: تولیدکننده های اصلی گندم دوروم در جهانتولید و مصرف جهانی گندم دورومعرضه و تقاضای جهانی گندم دورومترازنامه گندم دوروم در کشورهای اتحادیه اروپاپیش بینی کاربردهای گندم دوروم در اتحادیه اروپا در سال ها...
در این گزارش به موارد زیر پرداخته شده است:تاریخچه شرکت بهنوشفرآیند تولید ماء الشعیر سیستم بوجاری و درجه بندی جو خیس کردن دانه هاجوانه زدندانه هاخشک کردن جوی جوانه زده (کوره مالت سازی)تمیزکردن مالتسرد کردن مالتنگهداری مالت...
در این گزارش به موارد زیر پرداخته شده است:تاریخچه شرکت بهنوش فرآیند تولید ماء الشعیر سیستم بوجاری و درجه بندی جو خیس کردن دانه هاجوانه زدندانه هاخشک کردن جوی جوانه زده (کوره مالت سازی)تمیزکردن مالتسرد کردن مالتنگهداری مالت...
در این تحقیق به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:اتواکسیداسیون لیپیدها تعیین فشار اکسیداتیوهیدروپراکسیدهااندیس پراکسید روش اکسیژن فعال و اندیس پایداری روغندی ان های مزدوجاندیس تیوباربیتوریک اسید
در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:تاریخچه و منشاء جو طبقه بندی دانه جو مقایسه ترکیبات مالت جوی دو ردیفه و شش ردیفه ساختمان دانه جوروند ذخیره سازی جونگهداری و ذخیره دانههای جوفساد جو در انبارمشخصات و ویژگیهاي جوي قابل قبول براي مالت سازيویژگ...
در این تحقیق 46 صفحه ای به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمه و تعريف تاريخچه كانيهاي سيليس مشخصات شيميايي سيليس موارد مصرف سيليس جايگزينها مشخصات فيزيكي و مكانيكي سيليس طبقه بندی محصول بستهبندي محصول شماره تعرفه گمركي ...
موادغذايي به دليل داشتن ترکيبات مغذي و بعضاً حساسيت بافت، در معرض عوامل مختلف قرارگرفته و فاسد ميشوند. براي جلوگيري از فساد هر چه بيشتر و بالطبع افزايش مدت زمانماندگاري، فرآيند نگهداري به روشهاي متفاوتي انجام ميگيرد که يکي از مهمترين روشهاي...