فایل های کد کاربری 1462

  • مقدمه ‏ای در خصوص مقایسه اثرات ساکارز و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر روی سلامتی

    مقدمه ‏ای در خصوص مقایسه اثرات ساکارز و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر روی سلامتی

    ایالات متحده آمریکا در طی 30 سال اخیر با روند رو به رشد مشکل اضافه وزن و چاقی مفرط روبرو بوده است. مطالعات و یافته‏ های صورت گرفته نیز گواه مسلمی بر ارتباط چاقی وبروز بیماری‏های قلبی- عروقی می‏باشد. در حال حاضر مصرف درشت مغذی‏هایی[1] نظیرچربی‏ها...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • کاربرد نشاسته ذرت در حفاری

    کاربرد نشاسته ذرت در حفاری

    برای انجام مراحل مختلف اکتشاف مواد معدنی، نفت، گاز، آب و همچنین به منظور بررسی و مطالعه خصوصیات سنگ شناسی و کانی سازی لایه‌های زیرزمینی یک منطقه به حفاری می‌پردازند.طی ادوار گذشته که انسان نیاز به تحقیق بیشتر در اعماق زمین...

    دسته بندی فایل: جزوات درسی و مقالات
    21٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب

    بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگي‏هاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب

    امروزه هيدروكلوئيدها، يكي از افزودني‏هاي رايج در صنعت نانوايي مي‏باشند. صمغ‏ها، هيدروكلوئيدهايي هستند كه با جذب آب سبب افزايش ويسكوزيته و در نتيجه پايداري برخي از سيستم‏هاي غذايي مي‏شوند. علاوه بر اين، بكارگيري آن‏ها در مواردي اجازه مي‏دهد كه بتو...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • چشم انداز گندم دوروم  در جهان

    چشم انداز گندم دوروم در جهان

    در این تحقیق به موارد ذیل پرداخته شده است:  تولیدکننده‏ های اصلی گندم دوروم در جهانتولید و مصرف جهانی گندم دورومعرضه و تقاضای جهانی گندم دورومترازنامه گندم دوروم در کشورهای اتحادیه اروپاپیش بینی کاربردهای گندم دوروم در اتحادیه اروپا در سال ها...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    42٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • گزارش کارآموزی کارخانه بهنوش ایران

    گزارش کارآموزی کارخانه بهنوش ایران

    در این گزارش به موارد زیر پرداخته شده است:تاریخچه شرکت بهنوشفرآیند تولید ماء الشعیر   سیستم بوجاری و درجه­ بندی جو خیس­ کردن دانه­ هاجوانه­ زدندانه­ هاخشک­ کردن جوی جوانه ­زده (کوره مالت­ سازی)تمیز­کردن مالتسرد­ کردن مالتنگهداری مالت...

    دسته بندی فایل: کاراموزی و مشاغل
    35٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • گزارش کارآموزی کارخانه بهنوش ایران

    گزارش کارآموزی کارخانه بهنوش ایران

    در این گزارش به موارد زیر پرداخته شده است:تاریخچه شرکت بهنوش فرآیند تولید ماء الشعیر   سیستم بوجاری و درجه­ بندی جو خیس­ کردن دانه­ هاجوانه­ زدندانه­ هاخشک­ کردن جوی جوانه ­زده (کوره مالت­ سازی)تمیز­کردن مالتسرد­ کردن مالتنگهداری مالت...

    دسته بندی فایل: کاراموزی و مشاغل
    75٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • روش‏های تعیین فساد اکسیداتیو در چربی ها و روغن ها

    روش‏های تعیین فساد اکسیداتیو در چربی ها و روغن ها

    در این تحقیق به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:اتواکسیداسیون لیپیدها    تعیین فشار اکسیداتیوهیدروپراکسیدهااندیس پراکسید روش اکسیژن فعال و اندیس پایداری روغندی ان های مزدوجاندیس تیوباربیتوریک اسید

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    24٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تكنولوژي تولید ماءالشعير

    تكنولوژي تولید ماءالشعير

    در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:تاریخچه و منشاء جو طبقه‏ بندی دانه جو مقایسه ترکیبات مالت جوی دو ردیفه و شش ردیفه ساختمان دانه جوروند ذخیره سازی جونگهداری و ذخیره دانه‏های جوفساد جو در انبارمشخصات و ویژگیهاي جوي قابل قبول براي مالت سازيویژگ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    75٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سيليس‏هاي رسوبي

    سيليس‏هاي رسوبي

    در این تحقیق 46 صفحه ای به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمه و تعريف تاريخچه كاني‏هاي سيليس مشخصات شيميايي سيليس موارد مصرف سيليس جايگزين‏ها مشخصات فيزيكي و مكانيكي سيليس طبقه بندی محصول بسته‏بندي محصول شماره تعرفه گمركي ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استفاده از مايكروويو تحت خلاء در خشك كردن مواد غذايي

    استفاده از مايكروويو تحت خلاء در خشك كردن مواد غذايي

    موادغذايي به دليل داشتن ترکيبات مغذي و بعضاً حساسيت بافت، در معرض عوامل مختلف قرارگرفته و فاسد مي‏شوند. براي جلوگيري از فساد هر چه بيشتر و بالطبع افزايش مدت زمانماندگاري، فرآيند نگهداري به روش‏هاي متفاوتي انجام مي­گيرد که يکي از مهمترين روش­هاي...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi