شما مالک این فایلی که در حال فروش در پوشه است هستید؟ کلیک کنید

فایل های کد کاربری 1462

  • پپتیدهای ضد انعقادی و آرام بخش در شیر

    پپتیدهای ضد انعقادی و آرام بخش در شیر

    پروتئين‏هاي شير به عنوان پيش‏ ساز بسياري از پپتیدهای زيست فعال مطرح مي‏باشند. اين پپتيدها كه در توالي اسید آمینه پروتئين غيرفعال هستند، پس از آزاد سازي از زنجيره پلي‏پپتيدي داراي فعاليت زيستي خواهند بود كه با توجه به نوع پيش‏ ساز پروتئيني فعاليت‏ه...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    24٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • پروسه صنعتی فرآورده های لبنیات

    پروسه صنعتی فرآورده های لبنیات

    در این فایل پاورپوینت به بررسی موارد زیر پرداخته شده است:·         شماتیک پروسهصنعتی فرآوری شیر·        تأثیراستریلیزاسیون بر محتویات شیر·     &nb...

    دسته بندی فایل: کارآفرینی
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم

    بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم

    امروزه الایزا به عنوان یکی از قدرت­مندترینروش­های آزمایشگاهی- تحقیقاتی در جهان مطرح می‏باشد. این روش از حساسیت و اختصاصیتبسیار بالایی برخوردار است تا آن‏جا که هم اکنون يكي از اصلي‏ترين روش‏ها در زمینه­ هایمختلف علوم حیاتی از شناسایی و تشخیص ویر...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    51٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    51٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

    با توجه بهرونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ هایجدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند.پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی درفرآ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    51٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تغییرات بیوشیمیایی دانه غلات در طول فرآیند جوانه زدن

    تغییرات بیوشیمیایی دانه غلات در طول فرآیند جوانه زدن

    در این فایل، فرآیند بیوشیمیایی جوانه زدن دانه غلات  به همراه ترجمه آن به انگلیسی در دسترس قرار داده شده است.

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسی انواع سیستم‏های تولید نانوکورکومین برای افزایش قابلیت دسترسی زیستی آن

    بررسی انواع سیستم‏های تولید نانوکورکومین برای افزایش قابلیت دسترسی زیستی آن

    کورکومین به دلیل ویژگی ‏های سلامتی بخش منحصر به فرد خود به عنوان یک ترکیب مؤثر در پیشگیری و درمان بیماری‏ ها شناخته شده است. بسیاری از پژوهشگران به دلیل فعالیت بیولوژیکی کورکومین (نظیر ضد سرطان، ضد التهاب، ضد ویروس و ...) به مطالعه بر روی آن پرداختند که نتایج حاکی از مؤثر بودن این جزء بیولوژیکی در د

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    67٬500 تومان
    مشاهده فایل
  • مروری بر تأثیر عوامل مختلف بر روی قهوه‏ ای شدن پاستا

    مروری بر تأثیر عوامل مختلف بر روی قهوه‏ ای شدن پاستا

    رنگ پاستا یکی ازفاکتورهای اصلی در ارزیابی کیفیت پاستا تلقی می‏گردد، به طوری که مشتریان رنگ زردكهربايي آن را مي‏پسندند. رنگ زرد پاستا در نتیجه وجود رنگدانه ‏های کاروتنوئیدطبیعی است که کم و بیش در طول فرآیند تولید پاستا توسط فعالیت آنزیمی اکسید...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    42٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استفاده از پوسته پسته براي توليد کربن فعال

    استفاده از پوسته پسته براي توليد کربن فعال

    کربن­ هاي فعال، جاذب ­هاي کربني ريز متخلخلي هستند که تاريخآن­ها به 1600 سال قبل از ميلاد، هنگامي‏ که مصريان از زغال چوب براي مقاصد پزشکياستفاده مي­کردند، مي­رسد. کربن فعال به عنوان يک جاذب داراي کاربردهاي مهم و حياتيمي­باشد. اين ماده از پيروليز...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi