فایل های کد کاربری 1462

  • كود شيميايي NPK

    كود شيميايي NPK

    به طور کلی هر ماده معدنی یا آلی که عناصر مورد نیاز گیاه را از نظر کمی و کیفی تأمین کند و باعث بهبود وضعیت گیاه از لحاظ رشد، عملکرد و مقاومت به بیماری ها شود، کود نامیده می شود. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمه و تعريفطبقه ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اساس مولکولی و بیوشیمیایی کیفیت گندم

    اساس مولکولی و بیوشیمیایی کیفیت گندم

     کاربرد آرد گندم در بسیاری از محصولات نظیر کیک­، بیسکوئیت، غلات صبحانه­ای، شیرینی، عوامل غلیظ کنندهو سس­ها در کشورهای غربی به وضوح مشاهده می­شود. همچنین این غله در گستره وسیعی از محصولات غذایی شامل نودل، نان­های مسطح (عربی، چاپاتی) و نان­های ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سينتيك خشك كردن

    سينتيك خشك كردن

    در این تحقیق 43 صفحه ای  مطالب زیر پرداخته شده اند:       مقدمه                        &nbs...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    67٬500 تومان
    مشاهده فایل
  • استراتژی مارک گذاری

    استراتژی مارک گذاری

    در این تحقیق به بررسی موارد زیر پرداخه میشود:تصمیمات برندینگانواع مارک گذاریبرندهای منفرد (Individual Brand Names)یک نام برای همه محصولات (A family name for all Products)نام‏های جدا برای خانواده‏های محصولات مختلف (Separate family names for all ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استراتژی و سازماندهی R&D

    استراتژی و سازماندهی R&D

    این کتاب دارای بخش های ذیل میباشد:استراتژی R&Dرویکردهایی به استراتژ ی تکنولوژ یتدوین استراتژی تکنولوژی در محیط های پویاتعریف پورتفوی پروژه های R&Dساختار سازمانی R&Dپراکندگی جغرافیایی فعالیت های R&Dسازماندهی اکتساب خارجی تکنولوژی

    دسته بندی فایل: کتاب
    51٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بتاکاروتن و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    بتاکاروتن و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    در این تحقیق به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:مقدمه و تعريفكارتنوئيدهاي طبيعي       بتاكاروتندلایل استفاده از بتاكاروتن طبيعيمقادیر بتاکاروتن (گرم) در منابع مختلفكاربردهاي كارتنوئيدهاي طبيعيميزان مصرف روزانه بتاکاروتن برا...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • ویژگی خامه اي بودن در مواد غذایی

    ویژگی خامه اي بودن در مواد غذایی

    در اين مطالعه خامه اي بودن كه يك توصيف كننده ی جامع كيفيت براي مواد غذايي به شمار مي آيد، مورد بررسي قرار گرفته است و در آن به موضوعاتي نظير اساس فيزيكي و شيميايي خامه اي بودن، درك حسي، نحوه ي پيش گويي آن و در نهايت تاثير پارامتر هاي مختلف بر روي ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • ابزارهای رئولوژی خمیر

    ابزارهای رئولوژی خمیر

    این تحقیق شامل بررسی روش کار دستگاههای زیر  به صورت کامل میباشد:فارینوگرافمیکروفارینوگرافمیکسوگراقاکستنسوگرافآلوئوگرافآمیلوگرافمیکروآمیلوگراففالینگ نامبر

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    60٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استخراج کافئین از چای

    استخراج کافئین از چای

    مشکل عمده در جداسازی کافئین از برگ چای این است که کافئین تنها ترکیب موجود در برگ چای نیست و سایر ترکیبات طبیعی نیز همراه کافئین وجود دارند . کافئین فقط 3 الی 5 درصد برگ خشک چای را تشکیل می دهد . کافئین در 80 درجه سانتیگراد به اندازه 18 گرم در 100 ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • بررسی پروژه تولید اسید سولفوریک

    بررسی پروژه تولید اسید سولفوریک

    در این تحقیق به موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمهتاریخچه تولید اسید سولفوریک در ایرانتجارت گوگردروش های تولید اسید سولفوریکشمای کلی از خط تولید اسید سولفوریکموارد مصرف اسید سولفوریکواحدهای تولید کننده اسید سولفوریکزیرساخت های تولید اسید سولفوریک در ایران...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi