در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:گندم اساس تمدن بشري توليد و تجارت گندم در جهانپيش بينيهاي جمعيتي در جهانتوليد و تجارت گندم در منطقه CISنقش ايران در توليد و تجارت گندمچشم انداز آينده
در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمهو تعريفخواصفيزيكي اتانولمنابعقابل استخراج اتانولمنابعتخميري (بيواتانول) توليد اتانولكاربرداتانولآغازاستفاده از اتانول به عنوان سوخت در دنيااتانولبه عنوان سوختمزيت هايالكل بدست آمده ا...
بايوديزل يكي از انواع بيوسوختهاست و خواصي بسيار شبيه به سوخت ديزل دارد با اين تفاوت كه داراي مواد ناخوشايندي از قبيل گوگرد، نيتروژن و آروماتيكهاي پلي سايكليك نيست. بايوديزل به طور كلي از متيل استر يا اتيل استر است كه به عنوان اسيدهاي چرب 15C تا ...
سيستم بازاريابی گندم و عمليات تعیین قيمت آن، سيستمی پيچيده با فعالانی ويژه میباشد. عملکرد این سيستم تقريبا به صورت شفاف و موثر استنتاج گرديده است؛ به گونهای که يك تغيير قيمت در هر نقطه از اين سيستم، قابلیت ایجاد تغییر در تمام نقاط ديگر را دارا خ...
صمغ ها هیدروکلوئیدهایی هستند که از مولکولهایبلند زنجیره پلیساکاریدی یا پروتئینی تشکیل شدهاند و به وفور در سیستمهای غذاییو غیرغذایی مورد استفاده قرار میگیرند. خاصيت اصلی صمغها که در همه آنها مشترکاست غلظتدهندگی يا شرکت در ويسکوزيته میبا...
يكي از مهمترين مرحله استخراج قند در صنعت چغندر قند و نيشكر ديفوزيون مي باشد، هدف اصلي از ديفوزيون بدست آوردن شربت خام با حداكثر درجه خلوص و حداقل درصد قند تفاله مي باشد. در گذشته، براي شربت گيري از چغندر قند آنرا به پوره تبديل نموده و با استفاده ...
دانه هاي روغني پساز برداشت و حمل به كارخانه روغنكشي در انبارهاي مناسب نگهداري و قبل از روغن كشيطي مراحلي به شرايط مناسب براي روغن كشي مي رسند. گرچه فرآوري دانه هاي روغني واستخراج روغن در كارخانجات مختلف و براي دانه هاي روغني مختلف متفاوت است ول...
سبوس به عنوان یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) در برنامه غذایی بر شمرده میشود. در حقیقت پوسته خارجی گندم حدود 5/14 درصد از وزن دانه را تشکیل داده است. در این تحقیق علاوه بر بررسی ارزش تغذیه ای سبوس گندم، به مروری بر تحقیقات پیشین صور...
اکسیداسیون چربیها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراورده های گوشتی نقش تعیین کننده ای دارند. از اينرو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولیدکنندگان م...
محبوبيت جهاني فرآوردههاي حاصل از پروبيوتيكها از يك سو و پائين بودن قابليت زيستي آنها در مواد غذايي و در دستگاه گوارش از سوي ديگر، محققان را نسبت به نوآوري تكنيكهاي جديد به منظور افزايش زيست پذيري آنها سوق داده است. پاستا به دليل مقرون به صرفه...