شما مالک این فایلی که در حال فروش در پوشه است هستید؟ کلیک کنید

فایل های کد کاربری 1462

  • گندم و اقتصاد جهاني

    گندم و اقتصاد جهاني

    در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:گندم اساس تمدن بشري    توليد و تجارت گندم در جهانپيش بيني‏هاي جمعيتي در جهانتوليد و تجارت گندم در منطقه CISنقش ايران در توليد و تجارت گندمچشم انداز آينده

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • توليد اتانول زيستي

    توليد اتانول زيستي

    در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:مقدمهو تعريفخواصفيزيكي اتانولمنابعقابل استخراج اتانولمنابعتخميري (بيواتانول) توليد اتانولكاربرداتانولآغازاستفاده از اتانول به عنوان سوخت در دنيااتانولبه عنوان سوختمزيت ­هايالكل بدست آمده ا...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سوخت های زیستی (بایودیزل)

    سوخت های زیستی (بایودیزل)

    بايوديزل يكي از انواع بيوسوخت‏هاست و خواصي بسيار شبيه به سوخت ديزل دارد با اين تفاوت كه داراي مواد ناخوشايندي از قبيل گوگرد، نيتروژن و آروماتيكهاي پلي سايكليك نيست. بايوديزل به طور كلي از متيل استر يا اتيل استر است كه به عنوان اسيدهاي چرب 15C تا ...

    دسته بندی فایل: جزوات درسی و مقالات
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سيستم بازاريابي گندم و تعیین قيمت در ايالات متحده

    سيستم بازاريابي گندم و تعیین قيمت در ايالات متحده

    سيستم بازاريابی گندم و عمليات تعیین قيمت آن، سيستمی پيچيده با فعالانی ويژه می­باشد. عملکرد این سيستم تقريبا به صورت شفاف و موثر استنتاج گرديده است؛ به گونه­ای که يك تغيير قيمت در هر نقطه از اين سيستم، قابلیت ایجاد تغییر در تمام نقاط ديگر را دارا خ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئید‏های میکروبی در مواد غذایی

    خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئید‏های میکروبی در مواد غذایی

    صمغ ها هیدروکلوئیدهایی هستند که از مولکول‏هایبلند زنجیره پلی‏ساکاریدی یا پروتئینی تشکیل شده‏اند و به وفور در سیستم‏های غذاییو غیرغذایی مورد استفاده قرار می‏گیرند. خاصيت اصلی صمغ‏ها که در همه آن‏ها مشترکاست غلظت‏دهندگی يا شرکت در ويسکوزيته می‏با...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استخراج قند

    استخراج قند

    يكي از مهمترين مرحله استخراج قند در صنعت چغندر قند و نيشكر ديفوزيون مي باشد، هدف اصلي از ديفوزيون بدست آوردن شربت خام با حداكثر درجه خلوص و حداقل درصد قند تفاله مي باشد. در گذشته، براي شربت گيري از چغندر قند آنرا به پوره تبديل نموده و با استفاده ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استخراج روغن

    استخراج روغن

    دانه هاي روغني پساز برداشت و حمل به كارخانه روغنكشي در انبارهاي مناسب نگهداري و قبل از روغن كشيطي مراحلي به شرايط مناسب براي روغن كشي مي رسند. گرچه فرآوري دانه هاي روغني واستخراج روغن در كارخانجات مختلف و براي دانه هاي روغني مختلف متفاوت است ول...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سبوس گندم و ارزش تغذیه ای آن

    سبوس گندم و ارزش تغذیه ای آن

     سبوس به عنوان یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) در برنامه غذایی بر شمرده می­شود. در حقیقت پوسته خارجی گندم حدود 5/14 درصد از وزن دانه را تشکیل داده است. در این تحقیق علاوه بر بررسی ارزش تغذیه ای سبوس گندم، به مروری بر تحقیقات پیشین صور...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی

    اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی

    اکسیداسیون چربی‏ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراورده ‏های گوشتی نقش تعیین کننده ‏ای دارند. از اين‏رو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید‏کنندگان م...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    21٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا

    کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا

    محبوبيت جهاني فرآورده‏هاي حاصل از پروبيوتيك‏ها از يك سو و پائين بودن قابليت زيستي آن‏ها در مواد غذايي و در دستگاه گوارش از سوي ديگر، محققان را نسبت به نوآوري تكنيك‏هاي جديد به منظور افزايش زيست پذيري آن‏ها سوق داده است. پاستا به دليل مقرون به صرفه...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi