پکتین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده پکتین تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود. از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند. کاربرد...
خاك رنگبر ماده معدني است كه در فرآيند تصفيه روغن ها بكار مي رود . منشاء اصلي اين ماده بنتونيت نام داشته كه از مخلوطي از كاني هاي مختلف تشكيل شده است . اين ماده معدني ممكن است بعضا به همان صورت اوليه و طبيعي و تنها با خرد كردن آن و بدون فرآوري بعدي ب...
استاندارد نظمي است مبتني بر نتايج استوارعلوم ، فنون وتجارب بشري در رشته اي از فعاليتهاي عمومي كه به صورت قواعد، مقررات ونظامنامه و به منظور ايجاد هماهنگي و وحدت رويه، توسعه تفاهم، تسهيل ارتباطات، صرفهجويي در اقتصاد، حفظ سلامت و گسترش مبادلات ب...
تولید ذراتی با ویژگی های خاص امروزه در فرایند های مواد غذایی اهمیت ویژه ای دارد. اندازه ذرات اغلب از مهمترین ویژگی های آنهاست.
خشک کردن هم به عنوان یک تکنیک حفاظتی و همچنین قسمتی از فرایند مواد غذایی محسوب میشود
نگهداری مواد غذایی دردمای پایین باعث کاهش نرخ رشد میکرو ارگانیسم ها و خارج کردن آب از مواد غذایی میشود.که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکرو ارگانیسم ها در استفادهاز ماده غذایی می شود. در طی سالیان اخیرروش های انجماد مواد غذ...
شناور سازی یک روش مفید برای ایجاد تماس بین جامدات تفکیک شده و یک سیال است. اگر چه اصول بنیادی این فرایند تا حدودی نا معلوم است ولی در واقع این فرایند، فرایندی مشابه مایع کردن است که در آن یک ماده گرانولی از فرم پایای جامد به فرم دینامیک سیا...
استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا به عنوان جایگزینی برای ساکارز گرانولی در محصول کوکی شکری، میتواند بر روی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نظیر چسبندگی و ترکهای سطحی تأثیرگذار باشد. یک خمیر نرم و چسبنده در حقیقت، نتیجه جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز ب...
موتورهای جستجو ستون فقراتی برای کاربران اینترنتی محسوب میشوند. این در حالی است که بسیاری از کاربران از ترفندها و راهنماییهای مخفی آنها جهت بهبود نتایج جستجوی خود آگاهی ندارند. با بهره گیری از این ترفندها که در واقع دستورات خاصی هستند میتوان به...
در اكوسيستم هايزراعي كشور كه گندم و جو بستر زيست را تشكيل ميدهند، عوامل زنده و غير زندهاي درتوليد محصول تأثيرگذار هستند كه انسان براي به دست آوردن محصول بيشتر مدام آنها را تغيير ميدهد. شناختاين عوامل و روابط متقابل بين آنها در حفظ ت...