شما مالک این فایلی که در حال فروش در پوشه است هستید؟ کلیک کنید

فایل های کد کاربری 1462

  • پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

    پکتین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده پکتین تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود. از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند. کاربرد...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    21٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • خاك رنگبر

    خاك رنگبر

    خاك رنگبر ماده معدني است كه در فرآيند تصفيه روغن ها بكار مي رود . منشاء اصلي اين ماده بنتونيت نام داشته كه از مخلوطي از كاني هاي مختلف تشكيل شده است . اين ماده معدني ممكن است بعضا به همان صورت اوليه و طبيعي و تنها با خرد كردن آن و بدون فرآوري بعدي ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • ابزارهاي كنترل كيفي مواد غذايي

    ابزارهاي كنترل كيفي مواد غذايي

    استاندارد نظمي است مبتني بر نتايج استوارعلوم ، فنون وتجارب بشري در رشته اي از فعاليتهاي عمومي كه به صورت قواعد، مقررات ونظام‏نامه و به منظور ايجاد هماهنگي و وحدت رويه، توسعه تفاهم، تسهيل ارتباطات، صرفهجويي در اقتصاد، حفظ سلامت و گسترش مبادلات ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    18٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اصول و کاربردهای سیستم گرانول سازی بستر سیال در صنایع غذایی

    اصول و کاربردهای سیستم گرانول سازی بستر سیال در صنایع غذایی

    تولید ذراتی با ویژگی های خاص امروزه در فرایند های مواد غذایی اهمیت ویژه ای دارد. اندازه ذرات اغلب از مهمترین ویژگی های آنهاست.

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    39٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اصول و کاربردهای سیستم خشک کردن بستر سیال در صنایع غذایی

    اصول و کاربردهای سیستم خشک کردن بستر سیال در صنایع غذایی

    خشک کردن هم به عنوان یک تکنیک حفاظتی و همچنین قسمتی از فرایند مواد غذایی محسوب میشود

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    60٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی

    اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی

    نگهداری مواد غذایی دردمای پایین باعث کاهش نرخ رشد میکرو ارگانیسم ها و خارج کردن آب از مواد غذایی میشود.که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکرو ارگانیسم ها در استفادهاز ماده غذایی می شود. در طی سالیان اخیرروش های انجماد مواد غذ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • اصول بنیادی و کاربردهای شناور سازی (بستر سیال) در صنایع غذایی

    اصول بنیادی و کاربردهای شناور سازی (بستر سیال) در صنایع غذایی

    شناور سازی یک روش مفید برای ایجاد تماس بین جامدات تفکیک شده  و یک سیال است. اگر چه اصول بنیادی این فرایند تا حدودی نا معلوم است ولی در واقع این فرایند، فرایندی مشابه مایع کردن است که در آن یک ماده گرانولی از فرم پایای جامد به فرم دینامیک سیا...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تأثیر استفاده از شیرین کننده ‏های ذرت بر روی کیفیت کوکی

    تأثیر استفاده از شیرین کننده ‏های ذرت بر روی کیفیت کوکی

    استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا به عنوان جایگزینی برای ساکارز گرانولی در محصول کوکی شکری، می‏تواند بر روی ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر نظیر چسبندگی و ترک‏های سطحی تأثیرگذار ‏باشد. یک خمیر نرم و چسبنده در حقیقت، نتیجه جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • مهمترین ترفندهای موتور جستجوگر گوگل (آموزش مرحله به مرحله با عکس)

    مهمترین ترفندهای موتور جستجوگر گوگل (آموزش مرحله به مرحله با عکس)

    موتورهای جستجو ستون فقراتی برای کاربران اینترنتی محسوب می‏شوند. این در حالی است که بسیاری از کاربران از ترفندها و راهنمایی‏های مخفی آن‏ها جهت بهبود نتایج جستجوی خود آگاهی ندارند. با بهره گیری از این ترفندها که در واقع دستورات خاصی هستند می‏توان به...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    48٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • سن گندم مضرترين آفت گندم

    سن گندم مضرترين آفت گندم

    در اكوسيستم‏ هايزراعي كشور كه گندم و جو بستر زيست را تشكيل مي‏دهند، عوامل زنده و غير زنده‏اي درتوليد محصول تأثيرگذار هستند كه انسان براي به دست آوردن  محصول بيشتر مدام آن‏ها را تغيير مي‏دهد. شناختاين عوامل و روابط متقابل بين آن‏ها در حفظ ت...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi