فایل های کد کاربری 1462

  • اندازه گیری ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر با دستگاه فارینوگراف

    اندازه گیری ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر با دستگاه فارینوگراف

         کیفیت پخت فرآورده‏هاي آردي با ویژگی‏هایرئولوژیکی خمیر مرتبط مي‏باشد. در حقيقت بحث رئولوژی در تولید محصولات آردي موضوعیگسترده و پیچیده است كه به منظور ارزيابي كيفيت اين فرآورده‏ها از دستگاه‏ها وابزارهای تجربی مختلفي براي استف...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • جديدترين غني سازيهاي صورت گرفته در صنعت پاستا

    جديدترين غني سازيهاي صورت گرفته در صنعت پاستا

    يكي از بزرگترين چالش‏هايامروز در صنايع غذايي،‌ توليد مواد غذايي ارزان و از سوي ديگر با ارزش تغذيه‏اي بالااست. گندم به عنوان يكي از اصلي‏ترين محصولات كشاورزي در سرتاسر دنيا نقش مهمي در رژيمغذايي انسان‏ها ايفا مي‏كند. پاستا محصولي غني از کربوهيدر...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تاثير فرآيند توليد ماكاروني بر روي ويتامينهاي گروه "ب"

    تاثير فرآيند توليد ماكاروني بر روي ويتامينهاي گروه "ب"

    گندم وفرآورده­های آن به دلیل دارا بودن انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین­های"ب"  به عنوان یکمنبع مغذی مهم تلقی می­گردند. به طور کلی، دانه کاملگندم می­تواند به عنوان یکی از بهترین گزینه­های انتخابی در رژیم غذایی مطرح شود. تحقیقات...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • چالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم

    چالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم

    استفاده از آرد کامل گندم به دلیل افزایش سطح آگاهیمصرف کنندگان، روند رو به رشدی داشته است. به دلیل وجود لیپیدها و آنزیم‏های تجزیهکننده این ترکیبات، مدت زمان ماندگاری این نوع آرد، در مقایسه با آرد سفید کوتاهترمی‏باشد. تجزیه لیپولیتیک منجر به کاهش...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • مروری بر نقش تحقیق و توسعه در ایجاد برتری رقابتی

    مروری بر نقش تحقیق و توسعه در ایجاد برتری رقابتی

    تحقیق و توسعه – و در نتیجه آن فناوری -  به طرز چشمگیری موجب بهبود کیفیت زندگی بشر در طی دهه‏های اخیر شده است. افزایش برتری در دنیای کسب و کار امروز، بسیاری از شرکت‏ها را بر آن داشته تا با سرمایه‏گذاری در بخش تحقیق و توسعه و ایجاد نوآوری‏های ن...

    دسته بندی فایل: کارآفرینی
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی ترکیبات زیست فعال فرآورده های غلات

    تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی ترکیبات زیست فعال فرآورده های غلات

    تكنولوژي اكستروژنمجموعه‏اي از شرايط و مواد اوليه را در اختيار متخصصان صنايع غذايي قرار مي‏دهد كهبا تغيير آن‏ها مي‏توان محصولات غذايي جديدي را توليد و به بازار عرضه نمود. اگرچهاسنك‏ها جزء اولين محصولات تجاري تهيه شده با اكستروژن‏ بودند اما امروز...

    دسته بندی فایل: کارآفرینی
    75٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم

    فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم

    ظهور و پيشرفت روش‏هاي غيرحرارتي نوين در صنایع غذایی،به دليل تأثيرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه‏هاي اخير پیدا کرده است. فرآیندفشار هيدرواستاتيك بالايا پاسكاليزاسيون، یکی از مهمترین تکنولوژی‏های كنوني مي‏باشد كه در آن مواد غذايي با هدف از بي...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • خواص دی الکتریک مواد غذایی

    خواص دی الکتریک مواد غذایی

    خواص الکتریکی موادغذایی و محصولات بیولوژیکی اغلب فاکتورهای باارزشی در ظهور تکنولوژی موادغذایی می باشند. اخیرا این خواص برای ارزیابی ویژگی فرایندهایی (الکترومغناطیسی و فرایندهای الکتریکی) که بر اساس روشهای الکتریکی پایه ریزی می شوند، استفاده می گرد...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    26٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا

    استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا

    غذاهای دریایی به دلیل تنوع شگفت انگیز در اجزای تشکیل دهنده و همچنین ارزش تغذیه ­ای بالای خود قادرند بخش اعظمی از نیازهای تغذیه ­ای بدن انسان را تامین نمایند.

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • نمونه سوالات درس منطق فازی و هوش مصنوعی

    نمونه سوالات درس منطق فازی و هوش مصنوعی

    فایل شامل تمامی نمونه سوالات درس منطق فازی و هوش مصنوعی از سال ۸۹ تا ۹۵ دانشگاه پیام نور

    دسته بندی فایل: نمونه سوال
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi