به طور کلی در صنایع غذایی کاراگینان به دلیل خواص ژل دهندگی، سفت کنندگی و تثبیت کنندگی مورد استفاده قرار میگیرد و به تازگی نیز درصنایع گوشتی برای تولید فرآورده های کم چربی کاربرد یافته است. گوشت یک سیستم پیچیده بافت ماهیچه، بافت همبند، چربی و آب ...
مواد غذايي به دليل داشتن ترکيبات مغذي و بعضاً حساسيت بافت، در معرض عوامل مختلف قرار گرفته و فاسد مي شوند. براي جلوگيري از فساد هر چه بيشتر و بالطبع افزايش مدت زمان ماندگاري، فرآيند نگهداري به روش هاي متفاوتي انجام مي گيرد که يکي از مهمترين روش ...
موزه پاستاي ايتاليا[1]، يكي از جاذبههاي توريستي در مركز شهر رم است كه با بررسي صنعت فرآوري پاستا وپيشينه آن پذيراي بازديدكنندگان و دوستداران اين فرآورده غذايي محبوب ميباشد. اينموزه در دو طبقه با بخشها و اتاقهاي مختلف طراحي شده است كه با ارائه...
پاستا به علت ارزان قیمت بودن، سهولت مصرف، تنوع و مدت زمان ماندگاری در سرتاسر جهان مورد مقبولیت عام قرار میگیرد. با رشد آگاهی مصرف کنندگان در ارتباط با موضوعات سلامتی بخش، استفاده از انواع مختلف پاستای تازه نیز مورد استقبال گسترده واقع شده است. ب...
تولید اتانول به عنوان سوخت ، در ایالات متحده آمریکا از سال 2000 تا 2006 با رشدی 300 درصدی همراه بوده است. 95 درصد از اتانول تولیدی، توسط ذرت، 4 درصد توسط ذرت خوشه ای و کمتر از یک درصد نیز از گندم حاصل می شود. البته بر طبق بررسیهای بیش...
گندم به عنوان یکی از مهمترین غلات مورد مصرف در رژیم غذایی انسان، یک سوم از کل تولید غلات سراسر دنیا را شامل میگردد. دانه کامل گندم به طور مشخص از سه قسمت اندوسپرم، جوانه و پوسته تشکیل شده است. اندوسپرم درحدود 80-75 درصد از وزن دانه را شامل میشو...
در این مقاله به موارد زیر پرداخته شده است: نودل هاي فوري non-fried نودل هاي non-expandedنودل هاي expanded نودل هاي سرد و يخ زدهنودل هاي Long Lifeنودل هاي اسيديشدهنودل هاي غيراسيدي شده
بستني در حال حاضر يكي از پرمصرف ترين دسرهاي لبني به شمار ميرود و مصرف آن هر ساله در حال افزايش است. در ساخت اين دسر لبني از چربي شير، ماده خشك بدون چربي شير، شيرين كننده، پايداركننده، امولسيفاير و طعم دهنده استفاده ميشود. با توجه به روند رو به ر...
غلات به عنوان یکی از فاکتورهای کلیدی در رژیم غذایی سالم و متعادل مطرح میباشد. به طوری که متخصصین تغذیه، فرآورده های غلات را به دلیل اهمیت زیاد در پایه هرم تغذیه ای در نظر گرفته اند.
در این پاورپوینت به موارد زیر پرداخته میشود:1. پیشینه کاغذسازی در ایران 2. تعریف کارتن در صنعت کارتن سازی 3. انواع کاغذهای مورد استفاده در صنعت کارت...