فایل های کد کاربری 1462

  • صمغ کاراگینان در صنایع غذایی

    صمغ کاراگینان در صنایع غذایی

    به طور کلی در صنایع غذایی کاراگینان به دلیل خواص ژل دهندگی، سفت کنندگی و تثبیت کنندگی مورد استفاده قرار می‏گیرد و به تازگی نیز درصنایع گوشتی برای تولید فرآورده‏ های کم چربی کاربرد یافته است. گوشت یک سیستم پیچیده بافت ماهیچه، بافت همبند، چربی و آب ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    21٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • استفاده از مايكروويو تحت خلاء در خشك كردن مواد غذايي

    استفاده از مايكروويو تحت خلاء در خشك كردن مواد غذايي

    مواد غذايي به دليل داشتن ترکيبات مغذي و بعضاً حساسيت بافت، در معرض عوامل مختلف قرار گرفته و فاسد مي‏ شوند. براي جلوگيري از فساد هر چه بيشتر و بالطبع افزايش مدت زمان ماندگاري، فرآيند نگهداري به روش‏ هاي متفاوتي انجام مي ­گيرد که يکي از مهمترين روش ...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    42٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • موزه پاستای ایتالیا

    موزه پاستای ایتالیا

    موزه پاستاي ايتاليا[1]، يكي از جاذبه‏هاي توريستي در مركز شهر رم است كه با بررسي صنعت فرآوري پاستا وپيشينه آن پذيراي بازديدكنندگان و دوستداران اين فرآورده غذايي محبوب مي‏باشد. اينموزه در دو طبقه با بخش‏ها و اتاق‏هاي مختلف طراحي شده است كه با ارائه...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • پاستای تازه  Fresh Pasta

    پاستای تازه Fresh Pasta

    پاستا به علت ارزان قیمت بودن، سهولت مصرف، تنوع و مدت زمان ماندگاری در سرتاسر جهان مورد مقبولیت عام قرار می‏گیرد. با رشد آگاهی مصرف کنندگان در ارتباط با موضوعات سلامتی بخش، استفاده از انواع مختلف پاستای تازه نیز مورد استقبال گسترده واقع شده است. ب...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تبدیل گندم به اتانول

    تبدیل گندم به اتانول

    تولید اتانول به عنوان سوخت ، در ایالات متحده آمریکا از سال 2000 تا 2006 با رشدی 300 درصدی همراه بوده است. 95 درصد از اتانول تولیدی، توسط ذرت، 4 درصد توسط ذرت خوشه ای و کمتر از یک درصد نیز از گندم  حاصل می شود. البته بر طبق بررسی‏های بیش...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • فیتوکمیکال های گندم

    فیتوکمیکال های گندم

    گندم به عنوان یکی از مهم­ترین غلات مورد مصرف در رژیم غذایی انسان، یک سوم از کل تولید غلات سراسر دنیا را شامل می­گردد. دانه کامل گندم به طور مشخص از سه قسمت اندوسپرم، جوانه و پوسته تشکیل شده است. اندوسپرم درحدود 80-75 درصد از وزن دانه را شامل می­شو...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    27٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • انواع نودل

    انواع نودل

    در این مقاله به موارد زیر پرداخته شده است:  نودل ‏هاي فوري non-fried نودل‏ هاي non-expandedنودل ‏هاي expanded نودل‏ هاي سرد و يخ زدهنودل ‏هاي Long Lifeنودل ‏هاي اسيديشدهنودل ‏هاي غيراسيدي شده 

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    24٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • تأثیر استفاده از شیرین کننده‏ های ذرت بر روی ویژگی ‏های کیفی بستنی

    تأثیر استفاده از شیرین کننده‏ های ذرت بر روی ویژگی ‏های کیفی بستنی

    بستني در حال حاضر يكي از پرمصرف ترين دسرهاي لبني به شمار مي‏رود و مصرف آن هر ساله در حال افزايش است. در ساخت اين دسر لبني از چربي شير، ماده خشك بدون چربي شير، شيرين كننده، پايداركننده، امولسيفاير و طعم دهنده استفاده مي‏شود. با توجه به روند رو به ر...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    15٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • پپتیدهای زیست فعال در غلات

    پپتیدهای زیست فعال در غلات

    غلات به عنوان یکی از فاکتورهای کلیدی در رژیم غذایی سالم و متعادل مطرح می‏باشد. به طوری که متخصصین تغذیه، فرآورده ‏های غلات را به دلیل اهمیت زیاد در پایه هرم تغذیه‏ ای در نظر گرفته ‏اند.

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    60٬000 تومان
    مشاهده فایل
  • کاربرد نشاسته ذرت در صنایع کارتن سازی

    کاربرد نشاسته ذرت در صنایع کارتن سازی

    در این پاورپوینت به موارد زیر پرداخته میشود:1.      پیشینه کاغذسازی در ایران 2.      تعریف کارتن در صنعت کارتن سازی 3.      انواع کاغذهای مورد استفاده در صنعت کارت...

    دسته بندی فایل: مباحث رشته ها
    30٬000 تومان
    مشاهده فایل
به ما اعتماد کنید

پشتیبانی سایت در تلگرام و ایتا فعال می باشد شماره تماس
09913153409
@posheir_poshtiban
فایل های این سایت توسط کاربران بارگذاری شده است.

درباره ما

logo-samandehi

تمام حقوق این سایت محفوظ است. کپی برداری پیگرد قانونی دارد. Crafted by F.khosravi